ЖЕКи Оболоні отримали два нові автоматичні фарбопульти

За підтримки Ганни СВИРИДЕНКО ЖЕКи 1-го та 2-го мікрорайонів Оболоні отримали автоматичні фарбопульти для виконання ремонтних робіт у будинках та на прибудинкових територіях.

Роман Зеленюх, начальник ЖЕКу №501

«Це найкращий подарунок та помічник для маляра, адже автоматичний фарбопульт  дозволяє значно прискорити процес фарбування поверхонь. Стіни, підлоги та стелі можна фарбувати з швидкістю 1,5 квадратних метра за 1 хвилину. При автоматичному апараті працювати в парі не потрібно. Роботу можна зробити оперативно та самостійно.  Тепер цим фарбопультом можна білити в парадних, вхідні групи, підпірні стінки на дитячих майданчиках. Я щиро дякую Ганні Свириденко! Тепер буде легше навести порядок у нашому мікрорайоні».

Галина Чумак, начальник ЖЕКу № 502

«Дуже вдячна Ганні Вікторівні за небайдужість до галузі ЖКГ. У нас вже багато років  погано працює старий ручний фарбопульт.  Завдяки новому автоматичному наші малярі зможуть підвищити ефективність роботи. Тепер ремонт в будинках в нашому мікрорайоні буде робитися краще та швидше.  Наприклад, з таким новим апаратом  маляр за один день зможе легко побілити весь під’їзд».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.