Ганна СВИРИДЕНКО: «Ми завжди пам’ятатиме тих, хто віддав своє життя та здоров’я задля Перемоги»

Команда «Правозахисту Оболоні» щороку вітає ветеранів  району з Днем Перемоги. На днях пройшла традиційна зустріч з кандидатом в депутати до Київської міської ради по 34 мажоритарному виборчому округу Ганни Свириденко, яка особисто взяла участь у привітанні ветеранів 1, 2 та 3- го мікрорайону зі святом.

«Ваша мужність, стійкість та героїзм багато років тому врятували країну від фашизму. Ми живемо сьогодні завдяки вам, адже саме ви відвоювали для нас мирне небо над головою. Ми завжди пам’ятатимемо тих, хто віддав своє життя та здоров’я задля Перемоги. Для мого покоління ви – зразок мужності, сили духу та  самопожертви», – зазначила Ганна Свириденко.

Ветерани з великим задоволенням прийшли на зустріч, де ділилися своїми спогадами про війну та співали фронтові пісні. Більшості з них  вже близько 90 років.  Але не дивлячись на вік, ветерани зустрічаються один із одним, бо для них це найголовніше  свято в житті. Ветерани щиро дякували Ганні Вікторівні за зустріч і висловили побажання – бачити її депутатом у Київраді.

«Збереження правдивої історії Великої Вітчизняної війни – наш обов’язок.  Нащадки повинні знати, якою ціною і якими зусиллями була завойована ця кривава та довгоочікувана Перемога.

Патріотичне виховання підростаючого покоління обов’язково повинно бути продовжено. Ваші імена будуть надихати нащадків на служіння своєму та Україні. Я щиро бажаю вам міцного здоров’я, сімейного благополуччя, довгих років щасливого та мирного життя! Низький вам уклін!», – заявила Ганна Свириденко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.