Ганна Свириденко: «Люди повинні знати про свої права»

З 20 квітня за ініціативи лідера громадського руху «Правозахист Оболоні» Ганни Свириденко в Оболонському районі розпочалася кампанія з допомоги оформлення субсидій для громадян.

Ця кампанія передбачає інформування мешканців про їх право на субсидію та основні аспекти нового порядку її отримання за допомогою відповідних плакатів, інформаційних матеріалів.

Крім того, надається кваліфікована допомога у питанні отримання субсидій на базі громадської приймальні ГО «Правозахист Оболоні».

«Ми беремо на себе додатковий обсяг роботи задля того, щоб надати мешканцям можливість якомога швидше без помилок та бюрократичних перепон оформити субсидію. Багато людей або не чули про можливість отримання державної допомоги або не знають про те, що її отримання значно спрощене. Нажаль, держава не в змозі сьогодні забезпечити на високому рівні належне інформування та прийом громадян, тому приєднується громадськість. Люди повинні знати про свої права», – зазначила Ганна Свириденко.

Фахівці ГО «Правозахист Оболоні» допоможуть на місці визначити: чи має людина право на отримання субсидії, також їй нададуть роз’яснення щодо порядку її нарахування, допоможуть вірно заповнити необхідні документи.

Ця ініціатива дозволить мешканцям не витрачати свій час на черги у органах влади та гроші на поїздки.

Підготувати необхідний пакет документів можна буде прямо у приймальні, а потім відправити їх поштою у найближчому відділенні, що дозволяється відповідною постановою Кабміну. Для цього у приймальні охочі можуть отримати конверт із маркою.

Нагадаємо, що громадська приймальня руху «Правозахист Оболоні» була відкрита за ініціативи Ганни Свириденко та працює вже декілька років.

Це єдиний безкоштовний та кваліфікований пункт юридичної допомоги такого рівня в районі. За час свого існування декілька тисяч мешканців звернулися до нього по юридичний захист своїх інтересів та прав.

Знаходиться вона за адресою вул.. М.Залкі, 10-В. Проводиться попередній запис за тел.: (044) 232-85-98

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.