На Приозерній, 8 оновили дитячий майданчик

На Оболоні продовжується наведення порядку та чистоти на прибудинкових територіях. Так, на вул. Приозерній, 8, 8а, 8б, 8в, 10а місцеві мешканці привели до ладу ігровий майданчик. Вони разом з активістами «Правозахисту Оболоні» пофарбували всі атракціони на дитячому майданчику. Адже з часом фарба на дерев’яних та металевих елементах тьмяніє та потребує оновлення. Батьки та діти із радістю включилися у роботу і жваво повернули до життя конструкцію, яка вицвіла від сонця.

Крім цього, малечу чекав ще один приємний сюрприз. Завдяки Ганні Свириденко на майданчику оновили пісок. Носили його до пісочниці всі разом по-сусідські: і дорослі, і малі. І тепер малеча може з радістю бавитися у новому чистому пісочку.

«Про толоку дізналася від сусідів. З радістю прийняла їх пропозицію, адже мої дітки гуляють на цьому майданчику. Хотілося, щоб такі заходи проходили частіше. До Ганни Свириденко ставлюсь дуже позитивно. Адже вона багато робить для Оболоні. Ми з родиною ходили на свята, які вона проводила. Також чоловік звертався за безкоштовною юридичною допомогою», – розповідає Ганна.

Її сусід Віталій також приєднався до роботи: «Побачив оголошення про толоку і вирішив долучитися, адже я тато і на цьому майданчику грається мій син. Ми разом із дружиною намагаємося завжди виходити на суботники. Такі ініціативи дуже підтримую. Адже діти – наше майбутнє. Тому дякую Ганні Свириденко, адже завдяки їй ми тут із сусідами і працюємо», – розповідає Віталій

А от Людмила взяла з собою на оновлення майданчику свою донечку: «Прийшла на толоку з донечкою, адже вона проводить тут дуже багато часу. Ми залюбки вирішили разом пофарбувати майданчик. Скажу відверто, що на суботник виходила давно. Тому, коли сусіди запросили, одразу погодилася. Такі ініціативи Ганни Свириденко підтримуємо та будемо завжди приймати у них участь».

Якщо ви бажаєте взяти активну участь в розвитку свого будинку, свого подвір’я, свого району, ми завжди відкриті для співпраці. Запрошуємо приєднатися до команди «Правозахисту Оболоні». Завітайте до нашої приймальні за адресою вул. Мате Залки, 10в.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.