В ДЕНЬ ЗНАНЬ НАЙСТАРІША ШКОЛА ОБОЛОНІ ЗАВДЯКИ ГАННІ СВИРИДЕНКО ОТРИМАЛА НОВІ МЕБЛІ ТА КНИГИ

Ні для кого не є таємницею, що більшість оболонських шкіл були збудовані ще у минулому сторіччі. Тому їх запас міцності вже майже вичерпався і вони конче потребують ремонтів приміщень, переоснащення харчових блоків, оновлення бібліотечного фонду та переобладнання кабінетів. Ці проблеми не є виключенням і для найстарішого учбового закладу району – школи No 210, куди в День знань із подарунками завітала депутат Київради Ганна Свириденко й особисто привітала вчителів, батьків та учнів із 1 вересня.

Адже за словами директора школи Ігнатюк Людмили Васи­лівни, меблі вже давно від
слу­жили своє і неодноразово ре­монтувалися, тому, як кажуть у народі, перебували у стані «заплата на заплаті». «Їдальня – це центр школи. Діти там не тільки їдять, а ще і спілкуються та відпочивають на перервах. Вони були змушені обідати за старими лавками та столами, які були в неестетичному та поганому стані. Адже ми їх постійно ремонтували та підфарбовували власними силами», – зазначає директор. Тому питання як забезпечити комфорт та безпеку учнів під час вживання їжі стало однією з головних проблем для адміністрації та батьківського комітету закладу, яку вони самотужки вирішити не мали змоги.

Але по допомогу було вирішено звернутися до Ганни Свириденко. Звернення відразу почало відпрацьовуватися, і депутат знайшов можливість допомогти своїм сусідам. Тож до першого вересня за сприяння Ганни Свириденко до буфету 210­-ї школи завезли нові меблі: 70 лавок і 30 столів.

«Безумовно, зараз уся країна потерпає від економічних негараздів. Але наш обов’язок забезпечити для наших дітей можливість навчатися в гідних умовах. Тому реальна допомога навчальним закладам завжди буде залишатися одним з пріоритетів моєї діяльності як депутата міської ради. Тож разом із директором та батьківським
комітетом школи, які звернулися до мене як до представника Оболоні у Київраді, ми вирішили цю проблему. Тепер діти матимуть безпечну та гарну їдальню», – зазначила Ганна Свириденко.

За словами Людмили Василівни, нові сучасні меблі стали для дітей справжнім подарунком до Дня знань. Адже відтепер їдальня стане зручним та комфортним місцем для їх перекусів та спілкування. Тому від усіх учнів, вчителів та батьківського комітету вона передала щиру подяку Ганні Свириденко за увагу до проблем оболонців.

Любов Сідлецька
Дуже приємно, що в нас такий депутат, який дбає та піклується про людей.
Моя донька навчається у цій школі. Вона дуже зраділа, що в шкільній їдальні
з’явилися нові меблі. Адже тепер дитина буде із задоволенням відвідувати бу­фет, зможе комфортно обі­дати та спілкуватися

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.