СУЧАСНІЙ ШКОЛІ – СУЧАСНЕ ОБЛАДНАННЯ

З вересня учні оболонської школи №219 зможуть вчити історію не тіль­ки читаючи підручники, а і дивлячись фільми та короткометражні ролики на новому сучасному обладнанні.

Про те, що учбовому закладу необхідні новий проектор із мультимедійним екраном, депутату Київради Ганні Свириденко повідомила голова батьківського комітету Любов Нарожняя-Кучерук.

«Час не стоїть на місці. Ми постійно намагаємося модернізувати нашу школу. Зокрема, зробити її більш сучасною та комфортною. Щоб дітям біло цікаво вчитися. Дуже дякуємо нашому депутату, за те що розпочнемо новий учбовий рік із проектором і мультимедійним екраном, які були встановлені у кабінеті історії. Незважаючи на сезон відпусток, наші депутати Ганна Свириденко та Марина Кочур посприяли вирішенню цього питання. Для нашої школи це справжній подарунок до нового учбового року. Сподіваємося, що освітній процес тільки покращиться»,– розповідає голова батьківського комітету Любов Нарожня-Кучерук.

Також не ховає радості вчителька історії, яка відверто зізналася, що працює в цій школі все своє життя, і дуже вдячна за можливість проводити уроки за сучасними методиками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.