Озеленення Оболоні триває. З кожним днем все ближче до омріяної тисячі дерев

В день великого українського свята, День захисника України, висадили дерева ще у двох оболонських дворах. Першим став двір будинку № 9-Ж по вулиці Йорданській.

Після висадки традиційно поспілкувались з мешканцями будинку, записали побажання, нагадали адресу приймальні, куди можна звернутись з більш серйозними проблемами, що вимагають вирішення.

Після спільного фото поспішаємо за наступною адресою, де нас вже чекають.

І от ми вже у дворі будинку 1/12 по вулиці Архипенка

Саме тут сталась подія, яка зворушила мене до сліз. Колишній учасник боїв на Донбасі від імені своїх побратимів, бійців 95 окремої десантно-штурмової бригади, подарував мені сувенір – гільзу від снаряду, яку він розмалював українською символікою. В мене тремтіли руки й котилися сльози, коли я тримала її. Я дуже вдячна за цей подарунок. Слава бійцям, які всі ці роки тримають над нами мирне небо. Слава Україні!

І, поки наші хлопці бережуть наше мирне життя, ми маємо покращувати його кожен по мірі своїх сил. І навіть кожне нове дерево, яке ми висадили в нашому дворі – це теж невеличкий крок для покращення нашого району, нашого міста, нашої з вами країни. Тож долучайтесь до ініціативи “Тисяча дерев для Оболоні”, щоб зробити наше життя ще трохи кращим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.