Кошти з депутатських фондів можна спрямувати на шкільні укриття

Чим ближче до початку навчального року, тим активніше цікавляться батьки, чи будуть готові шкільні укриття до 1 вересня, як саме їх перевіряють і де візьмуть кошти на їхнє облаштування.

Тепер кошти депутатських фондів можна спрямовувати на ремонти укриттів у школах та садках. 14 липня Київрада проголосувала за відповідний проєкт рішення Володимира Слончака, який дозволяє використовувати кошти з фондів депутатів Київради на розв’язання проблем житлово-комунального господарства: ремонтів будинків, бомбосховищ, господарських споруд.

Коли у березні міська рада затверджувала напрямки використання депутатських фондів, то сфера ЖКГ залишилися поза списком. Але реалії міського життя змусили внести до нього корективи.

Ганна Свириденко наголошує: ці кошти передусім потрібно спрямовувати на облаштування місць захисту у навчальних закладах. Без цього ми не зможемо забезпечити очне навчання з початком нового навчального року. Росія кожного дня доводить, що вона держава-терорист, яка воює з цивільним населенням. Тому безпека дітей – найбільший пріоритет.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.