Роботи по облаштуванню велосипедної та прогулянкової доріжок на Йорданському буде подовжено

Проєкт благоустрою зони відпочинку біля озер Йорданське і Кирилівське складається з 4-х черг, першу чергу ремонту вже майже завершано. Зроблений променад вздовж озера Йордасньке, облаштований пандус, висаджено декілька 1000 рослин, та встановлені лави для відпочинку.

Проєкт глобальний. Тому потребує багато вкладень, і війна завадила безперебійної роботи будівельників та комунальників.

У 2023 році Ремонт на Йорданському продовжиться. Цього року із міського бюджету виділять ще 22 мільйони гривень на благоустрій довкола водойми, яка стала символом переможного спротиву оболонців незаконним забудовам. 

Проєкт наказу про виділення коштів на #Йорданське вивчив Департамент фінансів #КМДА. Нагадаємо, до бюджету-2022 видатки на #озеро включили як пріоритетні. Але почалась #війна, і всі кошти стали спрямовувати на безпеку та оборону міста. Втім, гроші, виділені на довкілля, уряд вирішив не перенаправляти на інші потреби. Тож є можливість продовжити благоустрій озера. 

За проєктом до кінця 2023 року навколо двох озер, Йорданського та Кирилівського, має з’явиться сучасний #парк. Знаю, що місцеві мешканці на це чекають вже декілька років.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.