Гуманітарний вантаж доставлено до 8-і клінічної лікарні

У лікарню №8 на Кондратюка ми завезли гуманітрану медичну допомогу.

Разом з Євгенієм Слєсаренко

Ми допомагаємо забезпечити медичні заклади необхідними ресурсами для надання допомоги постраждалим і хворим. Гуманітарний медичний вантаж включає в себе ліки, медичні прилади, хірургічне обладнання, медичні матеріал. Ця допомога є важливою для збереження життя та здоров’я тих, хто потребує медичної допомоги в складних умовах . Особливо це стосується прифронтових медичних госпіталей. До них ми відправили вантаж у кінці серпня.

У 8-й лікарні на Кондратюка проходять комплексне медичне лікування, діагносутвання і реабілітацію більше 1000 пацієнтів одночасно. Лікарню було відкрито у 1989 році. На сьогодні лікарня є найпотужнішою в м. Києві. Потужність лікарні 750 ліжок. З  2020 року лікарня контрактується з НСЗУ за Програмою медичних гарантій 

Лікарня має ліцензію на провадження медичної практики з наступних спеціальностей:

Провадження господарської діяльності з медичної практики за спеціальністю організація і управління охороною здоров’я, акушерство і гінекологія, алергологія, анестезіологія, гастроентерологія, дерматовенерологія, ендокринологія, ендоскопія, епідеміологія, інфекційні хвороби, кардіологія, клінічна лабораторна діагностика, клінічна імунологія, лабораторна імунологія, лікувальна фізкультура, медична психологія, неврологія, нейрохірургія, ортопедія і травматологія, онкологія, онкохірургія, отоларингологія, офтальмологія, патологічна анатомія, проктологія, психіатрія, психотерапія, пульмонологія, рентгенологія, рефлексотерапія, терапія, трансфузіологія, ультразвукова діагностика, урологія, фізіотерапія, фізична та реабілітаційна медицина, функціональна діагностика, хірургія, судинна хірургія; за спеціальностями молодших спеціалістів з медичною освітою: сестринська справа, сестринська справа (операційна), лабораторна справа (гігієна), лабораторна справа (клініка), лабораторна справа (патологія), медична статистика, рентгенологія

КНП “КМКЛ №8” забезпечує планову та ургентну госпіталізацію хворих  м. Києва.

Стаціонарна медична допомога надається  у 19 лікувально-діагностичних відділеннях.

Діагностична служба представлена  відділенням ендоскопічної діагностики, рентгенологічним відділенням, кабінетом ультразвукової діагностики, клініко-діагностичною лабораторією.

У складі лікарні функціонують травмпункт, консультативно-діагностичне поліклінічне алергологічне відділення, ліжка для надання психотерапевтичної допомоги учасникам АТО/ООС м. Києва, відділення паліативної допомоги.

КНП “КМКЛ № 8” є базовою клінікою  кафедр:

–         ортопедії і травматології № 1 НУОЗ України імені П.Л. Шупика;

–         гастроентерології, дієтотерапії і ендоскопії  НУОЗ України імені П.Л. Шупика;

–         хірургії та судинної хірургії  НУОЗ України імені П.Л. Шупика;

–         дерматології, алергології, клінічної та лабораторної імунології НУОЗ України імені П.Л. Шупика;

–         анестезіології та інтенсивної терапії  НУОЗ України імені П.Л. Шупика.

Медична гуманітарна допомога

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.