У ліцеї «Соціум» ремонтують укриття

До навчального року залишається три тижні. У більшості шкіл активно ремонтують сховища, щоб відповідати необхідним вимогам і зустріти дітей 1 вересня.

Ганна Свириденко разом із колегами робочої групи з питань укриттів у закладах освіти Постійної комісії Київради з питань власності перевірила, як готується ліцей №240 «Соціум». Про результати перевірки депутат міської ради розповіла у своєму відеоблозі.

У шкільному укритті якраз ідуть ремонті роботи. Щоб дітям було зручно, у сховищі поставили стільці. Адміністрація подбала про запаси питної води. Укриття у «Соціумі» має аж три виходи. Це значно підвищує рівень його безпеки.

В Оболонській райдержадміністрації на звернення Ганни Свириденко повідомили, що на ремонти укриттів у школах та дитсадках району передбачено 22,5 мільйони гривень. Районне управління освіти очікує на додаткові надходження.

 Оскільки в умовах воєнної економіки місто має втричі менше коштів на підготовку шкіл до 1 вересня, ніж планувалося, кошти свого депутатського фонду Ганна Свириденко спрямовує на облаштування укриттів у районних школах та дитсадках.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.