За підтримки Ганни СВИРИДЕНКО розпочато реалізацію комплексної цільової програми з освітлення житлового фонду Оболоні

Команда «ПравоЗахисту Оболоні» підготувала та розпочала реалізацію комплексної цільової програми з освітлення житлового фонду району.

Під час зустрічей правозахисника та громадського діяча Ганни Свириденко з оболончанами мешканці будинків неодноразово звертали увагу на  незадовільний стан освітлення будинків 1,2 та 3 мікрорайонів.

«Мною були ініційовані зустрічі з місцевими мешканцями з метою вивчення проблематики району, обміну практичним досвідом вирішення нагальних проблем та відпрацювання практики взаємодії з громадою. Однією зі складових проблематики був саме незадовільний стан освітлення будинків. Інформую оболончан, що розпочато реалізацію цільової програми з освітлення житлового фонду району», – відзначила Ганна Свириденко.

Запланований великий обсяг робіт. А саме: буде замінено більше ніж 10 тисяч точок освітлення. Роботи будуть проведені в більш ніж 100 багатоповерхових будинках 1,2 та 3 мікрорайонів Оболоні.

На цьому тижні розпочалися перші роботи з виконання цієї програми. Так, наприклад, вже проведено заміну точок освітлення в будинку №14-А по вулиці Лайоша Гавро.

Відтепер кожного дня оболончани зможуть бачити, як в їх будинках працюватимуть представники «ПравоЗахисту Оболоні», які допомагають вирішити одну з нагальних проблем мешканців району.

Як відзначила правозахисник та громадський діяч Ганна Свириденко, це реальний приклад оновлення систем внутрішнього освітлення будинків району.

«Громадський рух «ПравоЗахист Оболоні» прагне зробити район чистішим, комфортним для жителів. «Ми системно працюємо над вирішенням питань, які турбують оболончан. Ця програма – наш особистий та вагомий внесок в розвиток рідного  району. Проблеми галузі ЖКГ можуть бути вирішеними спільними зусиллями громадськості», – підкреслила Ганна Свириденко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.