Більше тисячі батьків та дітей району взяли участь у дитячому святі «Долоньки-оболоньки». ФОТОРЕПОРТАЖ

Протягом квітня проходив творчий конкурс дитячого малюнку «Улюблені герої казок», який проводився при підтримці правозахисника та громадського діяча Ганни Свириденко.

«Для участі у конкурсі надійшло більше 700 чудових малюнків. Я дякую всім, хто взяв у ньому участь. Всі, хто передали до нас ці витвори мистецтва, отримали подарунки. Підтримка підростаючого покоління – це один із пріоритетних напрямків нашої роботи. Я впевнена, що для за активної підтримки батьків ми зможемо зробити багато для дітей та молоді району», – зазначила Ганна Свириденко.

Учасників свята чекала різноманітна програма за участю казкових героїв, виступами дитячих творчих колективів та розіграшем подарунків. Отримали маленькі оболончани й солодощі від організаторів свята.

«Тепло ваших сердець і енергетика позитиву назавжди залишаться зі мною. Мешканці району завжди можуть розраховувати на мою підтримку. Команда «Правозахист Оболоні» постійно проводить заходи для дітей та підростаючого покоління. Ми обов’язково продовжимо цю роботу. Молодим оболончанам – наша турбота і увага!», – зазначила Ганна Свириденко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.