Декільком тисячам мешканців 3-го мікрорайону Оболоні відновлено доступ до чистої питної води

Під час зустрічей з правозахисником та громадським діячем Ганною Свириденко багато мешканців 3-го мікрорайону Оболоні скаржилися на неможливість набрати чисту питну воду з бювету, що знаходиться за адресою  Героїв Сталінграда 13-А. Командою «Правозахист Оболоні» це питання було взято під жорсткий контроль. За два тижні  проблема відновлення водопостачання завдяки втручанню Ганни Свириденко була вирішена.

Святослав Ващук, інженер комунального підприємства «Київводфонд»:

До нас неодноразово зверталися місцеві жителі з проханням відремонтувати цей бювет. Він не працював через обрив трубопроводу. На жаль, бракувало коштів на проведення ремонтних робіт. Завдяки матеріально-технічній підтримці Ганни Свириденко була проведена заміна труби та очищення каналізації. Наразі бювет працює. Можна користуватися!

Валентина Олександрівна, Героїв Сталінграда, 13:

Дуже задоволена, що нарешті завдяки Ганні Вікторовні був відремонтований бювет. Я пенсіонерка, пенсія маленька.  Грошей  і так не вистачає, а доводилося ще і воду покупати. Воду з крану пити не можна, вона іржава та з запахом хлорки.  Я вдячна Ганні Свириденко, яка допомогла всім мешканцям мікрорайону вирішити таке важливе питання.

Роман Романович:

Кожного дня телефонував до Киїівводфонду з проханням  полагодити наш бювет. Але через брак коштів справа не вирішувалася.  Ми звернулися  до правозахисника  Ганни Свириденко за допомогою. Приємно вражений, що завдяки їй  місцевим мешканцям повернули бювет.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.