ГАННУ СВИРИДЕНКО зареєстровано кандидатом в депутати Київради по 34 мажоритарному виборчому округу

Київська міська територіальна виборча комісія офіційно зареєструвала відомого правозахисника та громадського діяча Ганну Вікторівну Свириденко кандидатом в депутати до Київради.

Вона буде балотуватися  по 34 одномандатному мажоритарному виборчому округу.

У свою чергу Ганна Свириденко  зазначила, що вдячна мешканцям рідної для неї Оболоні за довіру. За словами правозахисника, вона готова ефективно працювати на благо рідного району, адже їй добре відомі ключові проблеми округу.

Нагадаємо, що з 2011 року на Оболоні активно працює громадський рух «ПравоЗахист Оболоні», який був створений саме Ганною Свириденко. З того часу команда однодумців провела чимало заходів для оболончан: суботники, акції для дітей та молоді, боротьба з незаконними будівництвами, розвиток зелених зон та об’єктів сімейного відпочинку, захист законних прав та інтересів мешканців району.

Крім цього, Ганною Вікторівною була відкрита громадська приймальня, де кожен оболончанин може отримати кваліфіковану безкоштовну юридичну допомогу. Завдяки цьому вже більше двох тисяч чоловік змогли захистити свої права та вирішити наболілі питання.

Ганна Свириденко мешкає на Оболоні, особисто відома багатьом оболончанам, адже регулярно проводить зустрічі з метою вивчення проблематики району, обміну практичним досвідом та відпрацювання практики взаємодії з громадою.

На цей час більше трьох тисяч мешканців подали свої пропозиції щодо вирішення проблем Оболоні. Всі вони лягли в основу виборчої програми кандидата в депутати Київради по 34 мажоритарному виборчому округу Ганни Свириденко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.