Більше трьох тисяч мешканців Оболоні подали свої пропозиції щодо вирішення проблем району

Тривають зустрічі мешканців району з кандидатом в депутати до Київради по 34 одномандатному мажоритарному виборчому округу Ганною Свириденко.

Команда «Правозахисту Оболоні» відвідала будинок по вулиці Приозерна 6-А. Були обговорені питання благоустрою прибудинкової території та заходи щодо підвищення рівня якості комунальних послуг. Оболонці щиро подякували Ганні Вікторівні за особисту зустріч та підтримку. Під час зборів багато людей зверталися до Ганни Вікторівни з особистих питань, яка  в свою чергу гарантувала професійну юридичну допомогу у громадській приймальні.

«Більше трьох тисяч мешканців Оболоні подали свої пропозиції щодо вирішення проблем району. Ідеї, зауваження, побажання оболончан увійшли до моєї виборчої програми. Вона повністю складається з нагальних проблем мешканців 1,2 та 3 мікрорайонів. Ми постійно відпрацьовуємо комплекс проблематики та спільно з громадою знаходимо шляхи вирішення наболілих питань», – підкреслила Ганна Свириденко.

Також команда активістів зустрілися із мешканцями будинку Мате Залки 10-В,  які скаржилися на роботу комунальних закладів,  відсутність ремонту у будинку та під’їздах.  Людей турбують  питання незаконного будівництва, незадовільного екологічного стану, збереження зелених зон та розвиток об’єктів сімейного відпочинку. Вони подякували за ініціативи Ганни Свириденко з благоустрою району.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.