Дякуємо всім, хто разом із нами підтримує українських бійців!

Ми знову навідалася до військового шпиталю в Ірпені, щоб підтримати наших бійців необхідними речами, продуктами харчування та дитячими малюнками. Зокрема передали закладу інвалідний візок, який стане у нагоді воїнам, що потребують складного лікування та тривалої реабілітації.
Волонтерка Зібарева Любов, із організації «Доброволя» подякувала нам за допомогу, зауваживши, що це дуже необхідна річ та висловила сподівання, що цей інвалідний візкок допоможе військовим якнайшвидше стати на ноги.

  • «Хлопці, віддають своє життя і здоров’я на Сході України, тому наш обов’язок допомагати і робити все, щоб лікування військових було результативним”. Дуже приємно, що про долю наших вояків турбуються звичайні люди та громадські організації. Наразі лікарні переповнені, не вистачає медикаментів, апаратури та інвалідних візків, які потрібні для того, щоб солдата можна було перевозити на перев’язки з однієї палати в іншу або на прогулянку, щоб вони могли побути на свіжому повітрі. Це все намагаються дістати не байдужі українці, які віддають солдатам частинку свого серця,» – зазначила волонтерка.

Ми на власні очі бачили, як радіють хлопці нашій увазі. Особливо солдати зраділи чашкам й футболкам із українською символикою та дитячим малюнкам.

Нагадаємо, що нещодавно за підтримки нашої громадської організації стартувала акція «Підтримай бійців малюнком». Діти із задоволенням приносять свої патріотичні малюнки до нашої приймальні, які ми передаємо захисникам вітчизни. У знесилених, після тяжких поранень бійців після перегляду дитячих витворів мистецтва одразу підіймається настрій. Вони відчувають себе потрібними. А це для солдатів найкращі ліки.
Якщо хочете зігріти серця бійців, надсилайте та приносьте малюнки за адресою Мате Залки 10-В, які ми із радістю віддамо військовим!

Бажаємо нашим захисникам швидкого одужання!
Слава Україні!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.