«Правозахист Оболоні» запрошує сусідів на новорічні свята

На Оболоні оселилися новорічні красуні. Зацікавлені перехожі задивлялися на зелених новоселів та перехопивши подих підходили ближче, щоб роздивитися на «нових мешканок» мікрорайону та подякувати Ганні Свириденко за її турботу.

«Наша команда постійно проводить заходи для дітей та підростаючого покоління. В цьому році ми провели конкурс дитячого малюнку та два дитячих свята «Долоньки-оболоньки», які відвідало більше однієї тисячі чоловік.Дарувати дітям радість, приділяти їм увагу та підтримку – це наш спільний обов’язок! І щоб не припиняти цю добру традицію, з нагоди зимових свят, команда «Правозахисту Оболоні» на алеї біля школи №211 посадила ялинки для місцевих мешканців. Ми хочемо подарувати всім сусідам новорічну казку, позитивні емоції та гарний настрій»,-зазначила Ганна Свириденко.

Перший захід відбудеться 20 грудня з нагоди дня Святого Миколая. Наступний 10 січня. Приходьте разом з родиною! На Вас чекають конкурси з подарунками від Діда Мороза, лотерея з призами від Снігуроньки та новорічні забави на свіжому повітрі.

Свята відбудуться о 12 годині, за адресою: Оболонь-3, вул. Лайоша Гавро 24-а, (алея біля бювету

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.