Ганна Свириденко: Ми подарували оболончанам новорічну казку

З нагоди дня Святого Миколая на Оболоні відбулося дитяче свято «Оболонська ялинка». На захід завітали більше ніж 500 мешканців району. На святі були веселі конкурси із Дідом Морозом, Снігуронькою та іншими казковими героями. Діти разом із батьками, дідусями та бабусями танцювали , співали, водили хороводи біля зеленої красуні. Крім цього, була лотерея із листами бажань і всі її учасники отримали подарунки. Гостей на святі частували смачненькими тістечками та зігрівали гарячим чаєм. На святі панувала тепла і весела атмосфера. Задоволені мешканці району підходили до Ганни Свириденко і дякували їй за чудове свято.

«Наша команда постійно проводить заходи для дітей та підростаючого покоління. Дарувати дітям радість, приділяти їм увагу та підтримку – це наш спільний обов’язок! І щоб не припиняти цю добру традицію, з нагоди зимових свят, команда «Правозахисту Оболоні» влаштувала для місцевих мешканців дитячі новорічне дійство. Ми вирішили зробити приємний сюрприз оболончанам і подарували всім сусідам казку, позитивні емоції та гарний настрій»,-зазначила Ганна Свириденко.

Наступний захід відбудеться 10 січня. Приходьте разом з родиною! На Вас чекають веселі конкурси з подарунками від Діда Мороза, лотерея з призами від Снігуроньки та новорічні забави на свіжому повітрі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.