«Правозахист Оболоні” подарував військовим АТО слухові апарати

Сьогодні в Центрі корекції слуху рух «Правозахист Оболоні» передав бійцю АТО, який лікується в Ірпінському військовому госпіталі, слуховий апарат. Тепер солдат зможе повернутися до нормального життя і захищати нашу країну від ворогів. Володимир – звичайний українець та справжній патріот із Київської області поклав своє здоров’я заради миру в Україні. До війни жив та працював у селі… Потім у двері постукала війна, і він як мужня людина і справжній захисник Вітчизни пішов на фронт. Перебуваючи в с. Піски Донецької області, став глухим на праве вухо. Крім того, в нього з’явилася кіста в коліні, її хотіли оперувати, але допомогло лікування, тому обійшлися без оперативного втручання. Лікувався боєць 20 днів. Спочатку в Київському госпіталі, потім в Ірпінському. Тепер знову готується до відрядження в зону АТО.

« Під час мого перебування у шпиталі постійно приходили волонтери і приносили все необхідне. Хочу подякувати вам за допомогу, за те, що ви перекладаєте на свої плечі наші проблеми та турботи. Тепер, завдяки слуховому апарату я зможу повернутися до нормального життя та з новими силами захищати Батьківщину»,- розповідає Володимир.

Таких як Володимир в Україні тисячі, усі вони потребують нашої уваги та допомоги, адже держава не здатна надати їм все необхідне для їх лікування та реабілітації, тому весь тягар лягає на плечі волонтерів та небайдужих українців.

Ольга- волонтер : Я виступаю посередником між солдатами і людьми, які можуть їм допомогти. Коли поступила інформація, що людині потрібен слуховий апарат, я знайшла громадську організацію, яка змогла придбати цей прилад для хворого військового. Думаю, що необхідність у слухових апаратах буде збільшуватися з кожним днем, адже солдати постійно перебувають серед гучних звуків та вибухів, тому проблеми із слухом будуть постійно виникати в багатьох наших захисників. А якщо людина втратила слух,то це на все життя, а слуховий апарат – це як милиці, маленький порятунок бійцю, щоб пристосуватися до звичайного життя. Якби не волонтери, війна б закінчилася давно, і ми програли б. Держава без підтримки людей не впоралася б. Хочу подякувати українцям, які від щирого серця допомагають нашим бійцям одужати.

Так, громадських рух «Правозахист Оболоні» на чолі із лідером Ганною Свириденко майже рік турбується про бійців АТО і постійно відвідує хворих солдатів в Ірпінському шпиталі та надає їм всі необхідні речі, продукти харчування та дитячі малюнки, які приносять мешканці Оболоні до нашої громадської приймальні. Нещодавно ми подарували закладу інвалідний візок,який допоможе бійцям швидше стати на ноги.

«Хлопці щодня віддають своє життя і здоров’я на сході України, тому наш обов’язок робити все, щоб лікування військових було результативним. Наразі ми придбали два слухових апарати для бійців, які перебувають в Ірпінському госпіталі. Сподіваюсь, що ці апарати допоможуть солдатам швидше одужати і з новими силами повернутися на фронт. Хочу зазначити, що «Правозахист Оболоні» привозить хлопцям у шпиталь продукти харчування, патріотичні футболки й чашки, які дуже підіймають їм настрій. Також все, що потрапляє до нашої приймальні, передаємо не тільки у шпиталь, а і на фронт. Це теплі речі, в’язані шкарпетки, консервація і продукти харчування. Якщо хочете зігріти серця бійців, надсилайте або приносьте дитячі малюнки за адресою: Мате Залки, 10-В, які ми з радістю віддамо військовим»,- зазначила Ганна Свириденко.

«Правозахист Оболоні» бажає всім бійцям швидкого одужання і буде надалі робити все для швидкої реабілітації та одужання наших мужніх захисників Батьківщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.