Парад зимових свят тривав на Оболоні майже місяць

Адже на 3-му мікрорайоні відбулися два новорічних свята «Оболонська Ялинка», які зібрали всіх сусідів, подарувавши їм гарний настрій та новорічні дива . Перший захід пройшов 20 грудня, другий -10 січня. На ці родинні заходи завітали понад 1500 тисячі жителів району. Маленькі мешканці Оболоні разом із бабусями, дідусями та батьками змогли опинитися у казці з улюбленими зимовими персонажами та чарівними героями . Також гостей розважав казковий майданчик , де всі охочі могли весело провести час із цікавими іграми, веселими конкурсами, гарячим чаєм із смаколиками та різноманітними подарунками від Діда Мороза та Снігуроньки. Діти разом із дорослими танцювали , співали, водили хороводи біля зелених красунь, а також взяли участь у лотереї із листами бажань, за що отримали призи. Святкову атмосферу на заходах допомогли створили гарні новорічні ялинки, які ГО «Правозахист Оболоні» висадила біля школи №211 , спеціально до дня Святого Миколая. Тепер дерева будуть кожного року збирати всіх сусідів на зимові свята, дарувати позитивні емоції та здійснювати мрії.

«Зараз настали дуже важкі часи для нашої держави та усіх українців. І де ж нам черпати натхнення та сили, як не у наших родинах . Ми зібралися великою оболонською сім’єю, щоб на деякий час забути про буденні проблеми та негаразди. Уся наша команда й надалі буде працювати для маленьких оболончан. Адже діти повинні відчувати піклування, турботу, та виховуватись у дусі патріотизму й поваги до народних традицій і звичаїв. Також вважаю, що ми усі разом зараз започатковуємо нашу нову спільну традицію – святкувати Новий рік біля цієї ялинки. І нехай усі бажання, що ми загадуємо біля зеленої красуні, неодмінно здійсняться»,- зазначила Ганна Свириденко.

Нагадаємо, що Громадська організація «Правозахист Оболоні» одним із ключових напрямків своєї діяльності вважає підтримку розвитку підростаючого покоління. Саме тому вона постійно проводить різноманітні акції, метою яких є творчий та інтелектуальний розвиток дітей, допомога школам та дитячим садкам, облаштування місць для родинного відпочинку оболончан. Але найбільш улюбленими та масовими подіями є дворові дитячі свята, які завдяки «Правозахисту Оболоні» та його лідеру Ганні Свириденко стали доброю традицією. Оболонська малеча та їхні батьки вже мали змогу взяти участь у заходах, присвячених Дню дитячої книги, Всесвітньому дню захисту дитини, Дню прав людини, тощо.

До того ж ми маємо для оболончан приємну новину. Як нам повідомили, у робочих планах руху «Правозахист Оболоні» на 2015 рік заплановано

декілька цікавих акцій, до участі в яких зможуть долучитися усі мешканці мікрорайону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.