Оболончани роблять свій внесок у спільну допомогу воїнам АТО

Майже рік на Донбасі йде війна. За цей час в Україні сформувався потужний волонтерський рух, який об’єднав громадян, активістів та армію в прагненні дати відсіч зазіханням агресора. Не залишився осторонь цього і «Правозахист Оболоні». Громадська приймальня нашого руху, до якої зазвичай звертаються за юридичною допомогою мешканці нашого району, у військовий час також стала місцем збору допомоги від небайдужих оболончан силам АТО.

Про нашу спільну діяльність звітуємо цифрами: у зборі допомоги взяли участь понад 500 мешканців Оболоні. Так за вісім місяців українським військовим вони передали 1000 пар шкарпеток, 480 кг. теплого одягу, 8 тисяч банок домашньої консервації, а ще величезну кількість інших продуктів харчування, предметів особистої гігієни, постільної білизни та простирадл. Кожна посилка на схід містила дитячі малюнки із словами підтримки від маленьких патріотів.

«Наші волонтери побували майже на усіх ділянках фронту, об’їздили Донецьку і Луганську область: від Маріуполя до Лисичанська. Вони передали бійцям не тільки необхідні речі та продукти харчування, а й частинку серця кожного оболончанина, який долучився до підтримки наших захисників. Наразі війна триває, тому будь-яка ваша допомога завжди буде доречна. Ми дуже вдячні людям, які збирають для військовослужбовців продукти харчування, побутові та теплі речі. Нещодавно ми знову відправили допомогу в зону АТО, на цей раз під Дебальцеве. Передали солдатам теплий одяг, в’язані шкарпетки, пледи, куртки,постільну білизну, ковдри, сухофрукти, консервацію, крупи, чай, каву, цукор, лимони, сало та медичну сумку. Наразі готуємо нову посилку для військових»,- зазначила лідер руху «Правозахист Оболоні» Ганна Свириденко.

Нагадаємо, що «Правозахист Оболоні» турбується не тільки про бійців АТО, які знаходяться на лінії вогню, а й систематично допомагає Ірпінському військовому шпиталю. Нещодавно закладу був подарований інвалідний візок, який суттєво допоможе в лікуванні поранених.

Всіх, хто бажає допомогти воякам у зоні АТО, чекаємо в нашій громадській приймальні за адресою : М. Залки, 10-В. Найнеобхідніші зараз речі: біла постільна білизна, теплі простирадла, пледи, в’язані шкарпетки, цибуля, мед, лимони, сало, вологі серветки та казанки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.