Ганна Свириденко: добрі та теплі сімейні свята стають традицією для наших мікрорайонів

З нагоди Масляної команда « Правозахисту Оболоні» влаштувала родинне свято для оболончан. На захід завітали близько 1000 мешканців району, які змогли в сімейному колі зустріти весну та зарядитися позитивними емоціями. Крім того, завдяки волонтерам «Правозахисту Оболоні» на події були присутні діти переселенців із Криму та Донбасу. Адже Масляна – це стародавнє свято перемоги світла над темрявою, тепла над холодом і добра над злом. «Підтримка та турбота про наше підростаюче покоління завжди була одним з ключових напрямків діяльності руху « Правозахист Оболоні ». І дуже важливо, що ми не замикаємося в нашому затишному маленькому світі, а всі разом шукаємо можливість чимось допомогти тим, хто потрапив у біду. Тим, у кого війна забрала найдорожче – будинок, друзів, радість дитинства під мирним небом. Ми запросили відзначити свято Масляної в тісному колі нашої оболонської сім’ї маленьких переселенців з Криму і Донбасу. Мені дуже приємно, що такі добрі і теплі сімейні свята під егідою руху «Правозахист Оболоні» вже стають традицією для наших мікрорайонів, – зазначила Ганна Свириденко.

На заході панувала дружня атмосфера, дорослі і малеча залюбки танцювали, приймали участь у різних цікавих конкурсах та лотереї бажань, за що і мали змогу отримати подарунки від казкових персонажів. Також гостей зігрівали гарячим чаєм та пригощали ласощами.

«Правозахист Оболоні» і надалі буде проводить різноманітні акції, метою яких є підтримка підростаючого покоління та розвиток дітей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.