Усім будинком оновили дитячий майданчик

Дуже жваво почався ранок минулої суботи біля будинку №36 по вул. Маршала Малиновського. Мешканці будинку гуртом вийшли на толоку на дитячому майданчику. Багато років ініціативні мешканці планували тут ремонт, але ніяк не вистачало коштів на матеріали. А тим часом майданчик ставав усе старішим, по гойдалках пішла іржа, фарба поблякла та полущилася. Оскільки будинок кооперативний, то від комунальників допомоги ніхто не очікував. А від політиків, в яких люди шукали допомоги, звучали лише пусті обіцянки. Мовляв, пофарбуємо вам усе наприкінці літа чи на початку осені.

Чекати примарної допомоги люди не стали. Звернулися до «Правозахисту Оболоні», і вже через тиждень отримали всі необхідні матеріали: кольорову фарбу, пензлі, рукавички, розчинник, наждачний папір. А вже за два дні спільної роботи дитячий майданчик засяяв, як новий.

«Дуже хочу подякувати Ларисі Дасік, яка звернулася до моєї приймальні з проханням допомогти мешканцям. Вона проявила ініціативу, організувала всіх вас. І сьогодні ми робимо разом дуже корисну справу для всього будинку, а головне, для наших дітей, які тепер будуть гратися на чудовому майданчику», – розповіла Ганна Свириденко.

Мешканці будинку охоче долучалися до роботи. Чоловіки молотками оббили стару фарбу з гірки. Тим часом жінки фарбували гойдалки, пісочницю, лавки та парканчик. Допомагали і наймолодші. Десятилітній Богдан дуже радів, що дорослі роблять для нього та його друзів таку красу: «Я не пам’ятаю, щоб тут колись робили ремонт. Особливо завдавала шкоди стара гірка, увесь одяг після неї був в іржі. Тепер усе по- іншому. Гарно. Будемо з друзями гратися». Справно працювала пензлем і дев’ятирічна Саша. Вона допомагала своїй тітці фарбувати лавку, тому що також хоче, щоб у дворі був порядок.

Так завдяки спільним зусиллям оболонців та «Правозахисту Оболоні» ще один двір став чистішим та яскравішим.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.