На Лайоша Гавро, 22 стало чисто та ошатно

Громадський рух «Правозахист Оболоні» продовжує підтримувати ініціативних мешканців району та спільно наводити лад у наших дворах. Днями біля будинку по вул. Лайоша Гавро, 22 місцеві мешканці разом з активістами «Правозахисту Оболоні» вийшли на прибирання. І дорослі, і малі з радістю наводили лад на рідному подвір’ї: фарбували паркан та лавочки. Також відремонтували стару лавку та зацементували потріскані сходи біля парадного. Крім цього, мобільна приймальна Ганни Свириденко надавала людям юридичну допомогу.

«Такі суботники з оболонцями проводимо постійно. Прибираємо, фарбуємо, висаджуємо дерева і клумби. Ми дружно, всі разом, робимо наші подвір’я гарнішими», – зазначила лідер Громадського руху Ганна Свириденко.

Місцеві мешканці кажуть, що задоволені таким прибиранням. Адже за кілька годин подвір’я стало по-справжньому чистим, ошатним, яскравим.

«Я вирішив навести красу біля будинку. Такі ініціативи я підтримую. Про Ганну Свириденко чую вперше, але те, що громадські діячі проводять такі заходи для рідного району, мене приємно вразило», – розповів Сергій, місцевий мешканець.

Його сусідка, Оксана Федорівна, також долучилася до наведення ладу: «Дуже добре, коли випадає нагода навести лад біля власного дому. Адже хочеться, щоб на подвір’ї було гарно та чисто. Ініціативу Ганни Вікторівни з благоустрою я дуже підтримую. До неї як до людини, яка робить багато для Оболоні, ставлюся позитивно».

А от Марія Костянтинівна розповіла, що разом з сусідами облаштували гарні клумби: «Ми з мешканцями самостійно висаджуємо рослини. Поливаємо. Але не фарбуємо, бо фарба дорого коштує. Але завдяки Ганні Свириденко всі небайдужі мешканці зібрались на прибирання. І тепер ми нарешті зможемо пофарбувати вицвілий паркан».

Нагадаємо, що спільну роботу по наведенню благоустрою оболонці разом з активістами Громадського руху почали ще п’ять років тому. За цей час вдалося зробити багато, але ще більше роботи залишилося. Тому «Правозахист Оболоні» буде і надалі разом із місцевими мешканцями робити Оболонь комфортною для життя. Адже тільки спільними зусиллями можна просто навести порядок в нашому районі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.