Пошук рішень – спільна справа

На дворових зустрічах оболонці разом з Ганною Свириденко знаходять спільні рішення багатьох проблем.

В нашому районі продовжуються традиційні зустрічі Ганни Свириденко, кандидата в депутати Київради від 59 виборчого округу, з громадою району. Одна з таких зустрічей відбулася минулої середи за адресою вул. Лайоша Гавро, 14а.

«Я завжди виступаю за відкриту форму спілкування з оболонцями прямо на вулиці, це прийнятий формат у Європі – віч-на-віч. Це кращий спосіб тримати руку на пульсі життя району, адже так швидше знаходиш спільну мову з сусідами, – пояснила Ганна Свириденко. ­– Такі зустрічі у нас проходять традиційно вже п’ять років. Тому ми знаємо про всі проблеми людей, і у форматі зустрічей знаходимо шляхи їх рішення».

Велика кількість людей, що прийшли на зустріч, підтвердили, що вони підтримують саме такий формат взаємодії. Адже вони змогли обговорити наболілі питання: завищені тарифи, умови створення ОСББ, законність розміщення в їхньому будинку магазину та офісів. А головне, мешканці попросили Ганну Свириденко допомогти їм правильно оформити документи на створення ОСББ.

«Наша громадська приймальня для цього і працює, щоб допомагати людям. Ми чекаємо вас на прийом і допоможемо все зробити», – запевнила кандидат у депутати Київради.

Також людей цікавило питання, чи буде Ганна Свириденко продовжувати свою роботу  після обрання депутатом.  

«Рік тому це питання також цікавило багатьох людей. Вони питали, що буде, якщо я не стану депутатом. Відповідь вам всім відома – нічого не зміниться. Наш Громадський рух як працював, так і працює. І надалі буде працювати для людей. І наші з вами зустрічі та пошук спільних рішень також залишаться регулярними», – запевнила Ганна Свириденко. 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.