Підготовка до Толоки триває

Наслідувати приклад маленьких оболонців можуть і старші мешканці району. Ще не пізно подати заявку на Толоку від свого будинку. Зараз вже близько 40 будинків готуються до оновлення власних дворів. Їх мешканці вже визначилися з переліком робіт та необхідною кількістю матеріалів. І вже зовсім скоро матеріали будуть доставлені учасникам Толоки, щоб 17 жовтня люди могли всі разом вийти та оновити свої двори.

 «Я дуже позитивно ставлюся до всіх заходів, які проходять заради благоустрою нашого району. 17 жовтня буду із задоволенням приймати участь в Толоці. І буду туди запрошувати сусідів, – розповіла Ірина Сазонова з вул. Лайоша Гавро, 16. – Також хочу зазначити, що Ганна Свириденко, хоч і не була депутатом, але в неї вже багато років працює громадська приймальня. І я знаю, що завдяки цьому багато людей отримують безкоштовну юридичну допомогу. А коли мені була потрібна допомога, я шукала приймальню діючого депутата, але не знайшла. Тому звернулася до Ганни Свириденко. На жаль діючий депутат не займається проблемами народу. Допомагають лише громадські діячі. Тому прізвище Свириденко єдине, яке лунає на нашому мікрорайоні. Я буду за неї голосувати, адже вона чесно працює на Оболоні та безкоштовно допомагає людям».

Нагадуємо, що за підсумками проведення Толоки буде проведено конкурс серед учасників. Ті, хто оновить свій двір, зможуть поборотися за призи: встановлення нових вікон у всіх під’їздах будинку, фарбування та побілка всіх під’їздів будинку або встановлення нового дитячого майданчика.

ДУМКА ЛЮДЕЙ

Вікторія:

«Я підтримую ініціативи Ганни Свириденко, бо вона робить багато добрих справ для свого району. Дай Бог їй сил та здоров’я. Адже вона намагається зробити Оболонь комфортною для життя. Ми будемо їй в цьому допомагати. Ми всі хочемо нормально жити, цей свинарник нам набрид. Тому мешканці нашого будинку залюбки виходять на суботники. Хочемо, щоб з нас брали приклад та також долучалися до благоустрою свого району. Крім того я вважаю, що Ганна Свириденко – гідний кандидат в депутати. Нехай жінка бореться на одному рівні із чоловіками. І як хазяйка продовжує наводити порядок на Оболоні».

Людмила:

«Мешкаю в нашому домі з дня заселення. Мені дуже подобається мій район, тому я дуже позитивно відношусь до того, що Ганна Свириденко займається його благоустроєм. Також хочу відзначити, що вона як юрист робить свою роботу. Чула про Йорданське озеро, що вона допомогла відстояти інтереси громади через суд. Також знаю, що вона влаштовує свята для дітей. Ремонтує бювети. Займається і нашим бюветом на Лайоша Гавро, 10. А також проводить Толоки. Я один раз була присутня на такому суботнику, стільки сміття прибрали. Це дуже важливий момент, адже ніхто цим не займається. Тому дякую Ганні Вікторівні за все, що вона робить. І я б хотіла, щоб вона стала нашим депутатом. Адже вона молода, перспективна, багато знає і ще й юрист».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.