На Лайоша Гавро14 а встановили нові металеві двері

Нагадаємо, що організаторам дуже сподобалася толока за адресою вул. Лайоша Гавро, 14 а. Тому на минулому тіжні у цьому будинку були встановлені нові вхідні двері. Мешканці будинку давно мріяли отримати такий подарунок та куди тільки не зверталися за допомогою, але результату не було. Але завдяки « Правозахисту Оболоні» нарешті отримали омріяні вхідні двері, що були встановленні у двох парадних багатоповерхівки . Адже через те що в будинку були старі двері жителі будинку страждали від протягів, холоду та порушення спокою від непроханих гостей.

Ольга Іванівна

У нас тут був прохідний двір. І безпритульні сплять і алкоголіки заходять. Тому встановлення металевих дверей – нагальне питання яке турбувало всіх мешканців будинку. Зверталися до ЖЕКу але ніхто не відреагував. Тому дуже приємно, що Ганна Свириденко запровадила таку чудову ініціативу і мешканці будинку долучилися до толоки та отримали довгоочікуваний приз. Хочу подякувати Ганні Свириденко за встановлення поштових скриньок, якими користуються жителі будинку вже не один рік. Нам дуже приємно, що в нашому районі працює такий депутат як Ганна Свириденко. Адже завдяки її участі – наш гуртожиток нарешті став схожий на справжній будинок.

Віктор

Дуже приємно коли люди виконують свої обіцянки. Дякую Ганні Свириденко за встановлення новий металевих дверей. Ми чекали на них всім будинком. Тепер моя унучка чекає на улюблене зимове свято, ми обов’язково підемо туди зустрічати Новий рік в тісному сусідському колі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.