Оболонці знову разом зустріли початок зимових свят. Фоторепортаж

Напередодні Нового року до оболонців завітала новорічна казка. Традиційне родинне свято «Оболонська ялинка» вже вкотре відбулося за підтримки депутата Київради Ганни Свириденко та громадського руху «Правозахист Оболоні». Усі охочі могли весело зустріти зиму, а найменші – позмагатися за призи у численних конкурсах.

27 грудня на Оболоні було гамірно та весело. Тут діти разом із батьками, бабусями й дідусями та командою «Правозахисту Оболоні», за ініціативи Ганни Свириденко, відзначали традиційне родинне свято «Оболонська ялинка». На захід завітали понад 400 мешканців району, які змогли у великому сусідському колі весело провести час на свіжому повітрі. Щоб малечі було весело та цікаво, для них влаштували справжню шоу-програму зі Снігуронькою, Дідом Морозом та казковими героями.

Діти брали участь у конкурсах та змагалися за призи. Також усі охочі у перервах між іграми та запеклим вболіванням могли зігрітися гарячим чаєм та підживитися запашною здобою. «Кожного року ми разом із громадою збираємося на свято «Оболонська ялинка», яке об’єднує сотні людей. Мені дуже приємно, що заходи, які проводяться під патронатом «Правозахисту Оболоні» стають місцевою традицією. Оболонці на них чекають і залюбки беруть участь цілими родинами. Така підтримка наших ініціатив з боку мешканців району завжди надихає та підштовхує до нових кроків», – розповідає депутат Київради, лідер руху «Правозахист Оболоні» Ганна Свириденко.

Багато мешканців району, що прийшли на свято разом із сусідами та друзями щиро подякували організаторам за чудовий захід, який сподобався і дорослим, і малечі. Та найголовніше, що оболонці повернулися додому з гарним новорічним настроєм, який команда «Правозахисту Оболоні» бажає усім зберегти протягом цілого року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.