Завядки втручанню депутата Київради Ганни Свириденко відновлено гаряче водопостачання багатоповерхівки

Пані Ольга та всі мешканці будинку на вулиці Лайоша Гавро, 24 б протягом місяця лишалися без гарячої води. Куди тільки не зверталася жінка та її сусіди по допомогу, але все марно. І лише звернення до приймальні Ганни Свириденко докорінно змінило ситуацію.

«У нас певний час не було гарячої води в будинку. Потім з’явилася. Ми зверталися і до ЖЕКу, і до насосної станції. Нам відповідали, що зламався насос, і ніхто не буде ставити новий, адже немає коштів та кріплення. Ми не здавалися, телефонували на гарячу лінію до мера близько 5 разів. Нас годували обіцянками, що все полагодять, але не так швидко,як ми хочемо, лише треба зачекати. Час ішов, але нічого так і не робили. Тоді втомившись від марного чекання, мої сусідки з будинку пішли в приймальню до Ганни Свириденко»,- розповідає Ольга.

За словами пані Ольги, як тільки жінки поскаржилися на проблему, то вже ввечері наступного дня з’явилася гаряча вода у всьому будинку. Виявилося, що завдяки діям нашого депутата Ганни Свириденко, одразу відремонтували насос і забезпечили мешканців гарячим водопостачанням у всьому будинку.

«Тепер вода в нас є постійно, просто окріп. Ми вдячні, що в районі є такий чудовий депутат, який так швидко реагує на наші проблеми та не цурається людей», – зазначає пані Ольга.

Також за словами оболончанки, мешканці її будинку часто звертаються до приймальні Ганни Свириденко по юридичну консультацію. І їм завжди швидко допомагають. Люди залишаються задоволеними оперативністю дій та увагою діючого депутата.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.