НА ВЕРБНОМУ ОЗЕРІ ВІДБУЛАСЯ ТОЛОКА

За ініціативою депутатів Київради Ганни Свириденко, Марини Кочур, громадського руху «Правозахист Оболоні» та місцевих активістів, пройшов традиційний захід із благоустрою Вербного озера. Мешканці району разом підготували узбережжя водоймища до літнього сезону. Задля спільної мети люди об’єд­ налися і наводили лад на озері, щоб зробити його чистим та без печним для свого відпочинку.

За декілька годин плідної праці вони зібрали багато мішків зі сміттям та сухим листям. Також до приби рання Вербного приєдналися кому нальні служби, які підстригли кущі й допомогли очистити берегову зо ну від бруду.

«Громадськість в черговий раз довела, що здатна самостійно на вести лад на Оболоні. Адже спіль на праця рук небайдужих жителів здатна зробити багато позитивних змін в районі. Дякуємо всім, хто до нас приєднався», – зазначила Ганна Свириденко.

Також після завершення толо ки, на свіжому повітрі всіх тради ційно пригощали ласощами. Та справжнім сюрпризом став май стер клас від мешканки району, яка показала, як треба випікати смачний та корисний бездрож жовий хліб. Задоволені оболончани зазначи­ ли, що подібні заходи сприяють розвитку дружніх сусідських відно­ син та побажали організовувати такі акції якомога більше.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.