ЗАГРОЗИ ЗНИЩЕННЯ ТА ШЛЯХИ РЕВІТАЛІЗАЦІЇ КИЇВСЬКОГО КОМУНАЛЬНОГО КІНОТЕАТРУ «БРАТИСЛАВА» ПУБЛІЧНО ОБГОВОРЯТЬ У ФОРМАТІ КРУГЛОГО СТОЛУ

5 жовтня 2016р., з 13:30 до 15:30, у прес-центрі «Українського кризового медіа-центру» за адресою Київ, вул. Хрещатик, 2 (Український дім на Європейській площі) за ініціативи лідера громадської кампанії «Врятувати «Братиславу», депутата Київради Ганни СВИРИДЕНКО відбудеться публічне обговорення проблеми ревіталізації комунального кінотеатру «Братислава», що знаходиться у Оболонському районі, за адресою вул.. О.Архипенка, 5. У дискусії візьмуть участь громадські активісти, експерти, представники органів влади та місцевого самоврядування. Модерувати обговорення буде Владислава Осьмак, керівник Центру урбаністичних студій Національного університету «Києво-Могилянська академія».

Питання, яким буде присвячена дискусія:

  • Сучасний стан комунального кінотеатру «Братислава» та ризики «заморожування» проблеми;
  • Очікування громади щодо вирішення питання «Братислави»;
  • Існуючий досвід та пошук ефективні моделі ревіталізації закладу.
    Перелік осіб, які підтвердили свою участь у заході:
  1. Модератор – Владислава Осьмак, керівник Центру урбаністичних студій Національного університету «Києво-Могилянська академія».
  2. Ганна Свириденко, депутат Київради, лідер громадської кампанії «Врятувати Братиславу».
  3. Олександр Поживанов, депутат Київради.
  4. Олег Містюк, директор Київського інвестиційного агентства.
  5. Леонід Марущак, куратор художнього напрямку Українського кризового медіа-центру.
  6. Антоніна Єришева, еколог.
  7. Іван Вербицький, аналітик CEDOS.
  8. Ірина Прокопенко, генеральний директор Київського науково-методичного центру по охороні, реставрації та використанню пам’яток історії, культури і заповідних територій.
  9. Оксана Саржевська-Кравченко, директору Фонду ІЗОЛЯЦІЯ.

Громадянська кампанія «Врятувати «Братиславу» розпочалася у березні 2016 року за ініціативи мешканців Оболонського району та активістів ГО «Правозахист Оболоні». Метою кампанії є недопущення знищення комунального кінотеатру, що розташований за адресою вул. О.Архипенка (М.Залки), 5 та його подальша ревіталізація відповідно до потреб громади Оболонського району

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.