Мешканцям по вул.Архипенка, 10-А зробили довгоочікуваний ремонт в під’їзді

Кількадесят років мешканці з будинку по вул. Архипенка, 10-а мріяли, щоб в їхньому під’їзді зробили ремонт. Але ніяк не могли назбирати на нього коштів. Тим часом його відсутність створювала багато незручностей. Мешканці бідкалися, що соромно було запросити гостей, бо з першого по девятий поверх були обшарпані стіни, чорна стеля та старі занедбані сходи. Адже за словами жителів будинку ремонт там робили ще за радянських часів. Люди призналися, що на допомогу комунальників чи чиновників навіть не розраховували. Бо коли зверталися до них, у відповідь чули лише обіцянки, які ніхто не виконувал з року в рік.

То ж зі своєю проблемою мешканці під’їзду звернулися до депутата Київради Ганни Свириденко. Про те ще ремонт справді необхідний, підтвердили всі жителі першого парадного, тому у приймальні депутата «Правозахит Оболоні» одразу відгукнулися. Викликали майстрів, які на протязі місяця якісно виконували ремонтні роботи з першого по дев’ятий поверх. Побілили стелю, пофарбували стіни та сходи й привели під’їзд до належного стану.

В свою чергу жителі багатоповерхівки залишилися дуже задоволені та згадували всі добрі справи, які Ганна Свириденко зробила для рідної Оболоні.

Олена:

Дуже вдячна Ганні Свириденко за ремонт в під’їзді. Адже у нас мешканці виконували його своїми зусиллями. Потом сусіди вирішили зібрати підписи і пішли до депутата з проханням допомогти. Після протягом місяця будівельники наводили лад у парадному. Вони зняли стару облуплену фарбу і пофарбували в світлий приємний колір стіни та побілили стелю.

Наталія

Ремонт зробили дуже якісно та оперативно. Мені сподобалося. Пофарбували і побілили добре. На третьому поверсі на стелі було дуже багато чорних плям від сірників. Тепер стеля стала світлою та білою. Також пофарбували вікна, тому стало світло та затишно.

Демянов Андрій

Довго очікували ремонт в парадному. Дочекалися тільки коли звернулися до нашого депутата Ганни Свириденко. Ми з дружиною їй дуже вдячні за її допомогу. Дуже приємно коли у людини чуйне й добре серце.

Віра Яківна

Мешкаю в цьому будинку ще з часу його будівництва. Ремонт тут робили ще за радянських часів. Тож 35 років ми чекали коли наведуть лад. В нас були темні сходи та стелі. Не складно уявити в якому стані було парадне в якому 35 років не проводився ремонт. Наразі завдяки Ганні Свириденко в нас став чудовий, світлий під’їзд. Вона єдина хто відгукнувся та нам допоміг.

Віра Іванівна

Дуже дякую за ремонт. Тепер приємно зайти до під’їзду та запросити гостей, а то було соромно звати до себе рідних. Вся стеля була чорною від сірників, стіни були брудні. Завдяки допомозі Ганни Свириденко парадне стало світлим, чистим та затишним. Адже майстри робили все якісно та охайно, як для себе.

Тетяна Григорівна

Нашому будинку 40 років. За цей час ремонт робили тільки один раз на першому на другому поверсі. Куди я тільки не зверталася з приводу ремонту. Всі тільки обіцяли та нічого не робили. Почула нас тільки Ганна Вікторівна, яка допомогла. Адже наш депутат робить реальні корисні справи для оболонців. Хочу їй подякувати і за гарну лавочку біля будинку, і за землю, і за толоку .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.