Оболонці зробили перший крок до реалізації місцевої ініціативи проти забудови берегів Йорданського озера

В ході зустрічі з лідером руху «Правозахист Оболоні» Ганною Свириденко, оболонці обговорили проект рішення Київради про розірвання скандальної угоди оренди земельної ділянки на березі Йорданського озера між Київрадою та ТОВ «МЕЗОКРЕД».

Варто зазначити, що суб’єктом його подання стане саме громада Оболоні, а не органи влади, мер чи депутати. Адже він буде вноситися у порядку місцевої ініціативи, яка буде оформлена у вигляді письмової пропозиції Київраді розглянути питання незаконного будівництва на березі водоймища. Також присутні торкнулися питання створення ініціативної групи та збору необхідної кількості підписів підтримки цієї ініціативи.

Наразі їх збір буде проходити у інформаційних наметах «Правозахисту Оболоні». Також можна буде долучитися до громадської активності завітавши особисто в приймальню Ганни Свириденко. Там можна буде не лише поставити свій автограф, а й отримати підписний лист встановленого зразка, аби пройтися з ним по сусідах, знайомих чи колегах.

«Правозахист Оболоні» та Ганна Свириденко запрошує усіх приєднуватись до місцевої ініціативи з порятунку зеленої зони на березі Йорданського. Якщо ми всі разом покажемо забудовникам, що нас багато, і хто на Оболоні хазяїн, то Київрада буде змушена проголосувати в інтересах громади. Як це вже сталося, коли оболонці не дозволили з’явитися паркмайданчику на березі Вербного озера!

http://sviridenko.kiev.ua/sites/default/files/13_1.jpg

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.