Визначити якою буде оновлена «Братислава» можете саме ви!

В останній день перед стартом травневих канікул активісти громадської кампанії «Врятувати Братиславу», яка вже більше двох років опікується відродженням цього комунального кінотеатру, отримали приємну звістку. Був визначений переможець тендеру на проведення проектних робіт капітального ремонту закладу.

Переможцем тендеру, проведеного на платформі PROZORRO, стало приватне підприємство “Інноваційна науково-технічна експертна компанія”. До речі, ще одним результатом тендеру стала економія 253 тисяч бюджетних гривень, від запланованого на цю мету у міському бюджеті мільйону. Роботи мають бути виконані до 1 серпня поточного року.

А для того, щоб остаточний проект був максимально наближений до нагальних потреб мешканців Оболонського району, лідер громадської кампанії «Врятувати Братиславу» Ганна Свириденко ініціює проведення круглого столу за участі представників проектанта. На якому активні та зацікавлені представники громади Оболоні зможуть висловити усі свої пропозиції, побажання та задати запитання відповідальним особам органів міської влади щодо усіх деталей майбутньої розробки.

«Я сподіваюсь, що усі слушні та адекватні пропозиції, після фахового обговорення, будуть максимально враховані. А для цього я запрошую усіх, хто бажає поділитися своїм баченням того, якою має бути «начинка» оновленого закладу, які функції та завдання вона має виконувати, на наш черговий круглий стіл, присвячений вирішенню проблеми відродження «Братислави»,зазначає Г. Свириденко.

Шановні оболонці, якщо ви бажаєте взяти участь у роботі зазначеного круглого столу, будь ласка, зателефонуйте до приймальні Ганни Свириденко за телефоном 426-52-99. Вас зареєструють для забезпечення перепустками та повідомлять остаточну інформацію про час та місце проведення заходу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.