Діти будуть під наглядом: оболонську школу №210 забезпечили системою відеоспостереження

Поки маленькі оболонці відпочивали на літніх канікулах, депутат Київради Ганна Свириденко переймалася підготовкою навчальних закладів до нового навчального року. Зокрема подбала про їх безпеку. Так завдяки допомозі депутата спеціалізовану школу №210 забезпечили системою відеоспостереження.
«Директор школи Дмитро Ламза та представники шкільної Ради звернулися до мене з ініціативою посприяти в обладнанні закладу камерами спостереження. Цілком поділяю занепокоєність адміністрації та батьків учнів школи №210 щодо необхідності підвищити рівень безпеки дітей. Адже на Оболоні все частіше саме вони стають жертвами зловмисників. Тому зробила все можливе, аби цей новий навчальний рік розпочався вже під об’єктивами камер системи відеоспостереження. І батьківські турботи, в першу чергу, стосувалися б успіхів у навчанні, а не хвилювань за безпеку своїх дітей»,- сказала Ганна Свириденко.
За словами директора школи №210 Дмитра Ламзи, його першочерговим завдання є створення безпечного простору для вихованців.
«Я, безмежно задоволений тим, що тепер батьки можуть бути спокійними, що їх діти захищені та завжди під наглядом дорослих. Крім того, камери дають змогу попередити вандалізм на території дитячого закладу. Дружня команда школи, висловлює щиру подяку депутату Ганні Свириденко за небайдужість та підтримку нашої школи. Закликаю всіх об’єднуватися та діяти в спільних інтересах. Тільки разом ми захистимо підростаючу еліту України»
В цій школі у 5 класі вчиться донька мешканки Оболоні Олени Антонової, яка повідомила, що Ганна Свириденко вже не вперше допомагає закладу.
« Наша школа є найстаршою на Оболоні, 1 вересня їй виповнилося 45 років. Батьки разом із адміністрацією навчального закладу дбають про те, щоб покращити умови навчання дітей. Тому в черговий раз звернулися до Ганни Свириденко з приводу встановлення камер відеоспостереження. Адже знаємо, що наш депутат завжди відгукнеться. Зокрема школа була обладнана сучасним дитячим майданчиком, щоб учні молодших класів могли погратися на свіжому повітрі на перерві та після виснажливих занять. Крім того, рік тому, були придбані нові меблі в їдальню та книги в бібліотеку. За що дуже дякуємо нашому депутату Ганні Свириденко. »,- розповіла пані Антонова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.