У новий рік з чистою водою: на Оболоні розпочав роботу сучасний бюветний комплекс

Відтепер мешканці другого мікрорайону будь мати безкоштовний доступ до чистої артезіанської води у будь-який час. Адже за адресою вулиця Йорданська, 11 запрацював новозбудований бювет.

Під час виборів до Київради лідер руху «Правозахист Оболоні» Ганна Свириденко на зустрічі з мешканцями будинків по вулиці Йорданській пообіцяла, що вирішить давню проблему мікрорайону – відсутність доступу мешканців до джерела артезіанської води. Адже за «живою» водичкою багатьом доводилось ходити досить далеко, у сусідні квартали, що сильно дошкуляло, особливо літнім людям. Бо забирало багато часу і сил у тих, хто не бажав купляти її у комерційних точках продажу.

Наш депутат свого слова дотримав. Адже напередодні новорічних свят грудня відбувся пуск в експлуатацію сучасного бюветного комплексу. Проконтролювати якість робіт прийшли не тільки представники команди «Правозахисту Оболоні», а й чимало місцевих мешканців, які були приємно вражені сучасним оздобленням свердловини, яку було збудовано за усіма передовими технологіями.

«Як і обіцяла, бювет з’явився перед початком новорічних свят. Дякую керівництву Київводфонду, яке дуже позитивно відреагувало на моє прохання вирішити цю проблему. Адже воно було підкріплено підписами сотень місцевих мешканців, які хотіли мати вільний доступ до екологічно чистої води. Тепер сусіди зустрінуть Новий рік із новеньким та облаштованим джерелом чистої артезіанської води. Це наш сумісний здобуток і це означає, що разом з оболонцями ми можемо зробити дуже багато позитивних змін у нашому районі»,- зазначає Ганна Свириденко.

Символічно, що розпочав бювет свою роботу 22 грудня, коли в Україні відзначають день Анни, яка є небесною покровителькою вагітних жінок. Тож чи не варто нам очікувати бейбі-бум на Оболоні? Адже напередодні нового року можуть траплятися будь-які дива.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.