Місячник озеленення Оболоні “МаЙОвка” фінішував у День сусідів

Традиційно навесні за ініціативи громадського руху “Правозахист Оболоні” проходить масштабна акція з благоустрою Оболоні, до якої приєднуються багато однодумців, щоб зробити свій район кращим.

Сьогодні, 18 травня в день сусідів, який вперше святкують в Києві, на Оболоні за підтримки руху «Правозахист Оболоні» відбувся фінальний етап реалізації ініціативи з озеленення рідного району.

Цього разу долучилася будинки за адресами: вул. Йорданська, 11-Г, Оболонська площа, 2-А та вул. Архіпенка 4-а.

На толоку вийшли і дорослі і малі. Всі разом саджали дерева та кущі, фарбували та наводили лад у власних подвір’ях.

«Дуже вдячні Ганні Свириденко і Марині Кочур за те, що вони завжди нам допомагають в озеленені Оболоні. Ми з цього приводу до них дуже часто звертаємося. Сьогодні завдяки їх сприянню висадили зелені насадження біля бювету, за який ми безмежно вдячні. Висадили 50 кущів, серед них жасмин і та інші. Тепер у нас буде не тільки смачна артезіанська вода, а ще й красива, зелена територія. Вдячні за огорожу, адже тепер біля зеленої зони бювету перестали паркувати машини»,- розповідає мешканка Оболоні Ганна.

«Дуже приємно як голові кооперативу, який по допомогу звернувся до наших депутатів Ганни Свириденко та Марини Кочур, святкувати день сусідів разом із друзями та онуками. Особливо в компанії наших депутатів, які завжди нам допомагають і вирішують наші проблеми. Завдяки їм, у нас тепер буде зелена територія. На толоку прийшлі мешканці нашого будинку та всі охочі із навколишніх. Настрій просто чудовий!»,- підкреслила Тетяна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.