Ганна СВИРИДЕНКО стала лауреатом премії Президента України для молодих вчених

Потрібні вчені! Саме таким був головний меседж Володимира Зеленського під час зустрічі з лауреатами премії Президента України для молодих вчених за 2019 рік.

І з ним важко не погодитися. Бо у сучасному світі саме науковий потенціал слугує наріжним камінем конкурентоспроможності країни у будь-якій галузі господарства чи сфері життя.

«Я радий сьогодні відзначити українських вчених державними преміями. Я неодноразово казав і повторюватиму: найцінніше, що є в України, – це наші люди. Їхній розум, таланти, креативність та працьовитість. І це доводять наші науковці», – сказав Володимир Зеленський під час зустрічі.

Лауреатами цьогорічної премії стали 40 наукових робіт у сферах інфраструктури, енергетики, оборони, сільського господарства, медицини, екології, кібербезпеки тощо. А в галузі юриспруденції було відзначено спільну роботу Ганни Свириденко та Сергія Сунєгіна «Моральні засади правомірної поведінки».

«Впевнена, що цю відзнаку ми маємо розділити з нашими наставниками: доктором юридичних наук, академіком Національної академії правових наук України професором Наталією Кузнєцовою та доктором юридичних наук, професором, академіком Національної академії правових наук України, заслуженим юристом України Наталією Оніщенко. Дякуємо їм за поради, підтримку та дороговкази на цій стежині юридичної науки» – зазначила Ганна Свириденко під час вручення подяки з рук Володимира Зеленського.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.