Як відбулося свято висадки тисячного дерева на Оболоні

Сьогодні ініціатива “Тисяча дерев для Оболоні” добігла свого кінця – два місяці щоденної праці, в якій приймали участь мешканці оболонських дворів. Останньою адресою став двір між будинками 2-А та 4-Б по вулиці Тимошенка. Там було висаджено алею з двадцяти платанів. Нам з вами є чим пишатись, дорогі сусіди – і ми можемо сьогодні святкувати нашу маленьку перемогу. Одну з багатьох!

І ми святкували! Особливо раділи дітлахи. І ми з вами були щасливі, дивлячись на них – адже все, що ми робимо, ми робимо задля наших дітей.

Дякую всім, хто прийшов на сьогоднішнє свято. І всім, хто впродовж двох попередніх місяців разом з нашою командою озеленяв свої двори. Сьогодні всі ми – команда. Я щиро вдячна за слова підтримки, які я почула сьогодні і які я чула протягом цих двох місяців. Але ви маєте пам’ятати, що, перш за все, я завжди готова почути ваші прохання та побажання, моя приймальня завжди відкрита для вас. Разом подолаємо всі негаразди.

І хоч сьогодні й висаджене тисячне дерево, і формально ініціатива “Тисяча дерев для Оболоні” добігла фінішу – але ми все одно будемо саджати нові дерева, як ми робимо це щороку. Тому що ми з вами любимо нашу Оболонь. А Оболонь починається з нас!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.