Підписано меморандум з Асоціацією об’єднань співвласників ОСББ та ЖБК Оболонського району м. Києва

Несправедливий підхід до жителів будинків ОСББ та ЖБК стосовно проведення ремонтів в їх будинках завжди викликав моє обурення. Будучи чинним депутатом Київської міської ради, я в грудні 2019 року внесла ініціативу по програмі співфінансування капремонтів, яка стосувалась і будинків ОСББ та ЖБК. Ця ініціатива була прийнята рішенням Київміськради.
Розуміння необхідності змін в чинному законодавстві, що стосується фінансування капремонтів будинків ОСББ та ЖБК, спонукало мене в 2020 році запропонувати нову відповідну ініціативу. Було проведено збір підписів. Станом на сьогодні ініціатива, що стосується можливості фінансування капремонтів будинків ОСББ та ЖБК за бюджетні кошти, передана на розгляд Постійної Комісії КМР з питань ЖКГ та паливно-енергетичного комплексу.
Сьогодні, як кандидат у депутати Київміськради, я підписую з Асоціацією об’єднань співвласників ОСББ та ЖБК Оболонського району м. Києва, в особі Голови правління Дениса Олександровича Кукси, новий документ, а саме Меморандум.

Предметом цього Меморандуму є низка дій, які я, ставши депутатом Київради, зобов’язуюсь вчинити у межах наданих повноважень.


Будемо працювати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.