Як бути зі сміттям після продуктових ярмарків

До приймальні звернулися кияни, яким дошкуляє сміття від продуктових ярмарків біля їхніх будинків. Жаліються, що продавці та покупці лишають купи сміття – пакети, коробки, пляшки. А комунальники оперативно не прибирають.

Ганна Свириденко відвідала ярмарки та переконалась, якби у безпосередній близькості були контейнери, сміття могло б бути менше.

@gannasvyrydenko.obolon

Комусь ярмарок добре, а когось дратує. Звернулися кияни, яким дошкуляє торгівля біля їхніх будинків. Жаліються, що продавці та покупці лишають купи сміття – пакети, коробки, пляшки. А комунальники оперативно не прибирають. #київ #україна #вода #київрада #оболонькиев #комунальні #ярмарка #овочі #фрукти #вулиця #торгівля #прилавок

♬ original sound – GannaSvyrydenko.Obolon

Більшість продавців ставляться до роботи відповідально. Сміття прибирають і лишають його зібраним на тротуарі чи серед дороги, щоб комунальникам було зручніше прибрати. У свою чергу комунальники чекають завершення торгів.

Якщо організатори ярмарків поставлять великі контейнери, продавці зможуть одразу прибирати за собою. В ідеалі можна ставити контейнери одразу для роздільного сортування скла, органіки, паперу та пластику.

Тоді, сподіваємось, не буде ситуацій, коли пів дня залишки овочів та фруктів лежать серед вулиць.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.