Вціліла після обстрілу черепаха Тора живе у зоопарку

Знаменита оболонська черепаха Тора почувається чудово. Ганна Свириденко провідала нашу сусідку у київському зоопарку, де вона живе п’ятий місяць.

Як і багато українців, Тора втратила свій дім через війну. У будинок на Богатирській, 20 влучила ракета. Від вибухової хвилі Тора вилетіла на подвір’я. Її знайшли рятувальники із поламаною лапою та віддали ветеринарам.

Власників вдалось розшукати через телеграм-канали. Оскільки люди і самі втратили житло, вирішили віддати черепаху у зоопарк.

@gannasvyrydenko.obolon

Працівники зоопарку роблять усе можливе, щоб навіть прийомні тварини почувалися комфортно. Ми теж можемо їм допомогти. Кожен куплений квиток – це чудово проведений час. А для зоопарку це фінансова підтримка. P.S. Як думаєте – яке повне ім’я Тори? Напишіть у коментарях. #київ #україна #черепаха #зоопарк #тора #оболонь #дім #зоо

♬ original sound – GannaSvyrydenko.Obolon

Тепер дев’ятирічна Тора живе в окремому тераріумі з басейном та лампою, яка заміняє їй сонце. Годують черепаху дрібною рибою, листям салату чи пекінської капусти, фруктами й овочами.

Працівники зоопарку роблять усе можливе, щоб навіть прийомні тварини почувалися комфортно. Ми теж можемо їм допомогти. Кожен куплений квиток – це чудово проведений час. А для зоопарку це фінансова підтримка.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.