У сховищі школи №233 утеплюють підлогу

Триває підготовка закладів до освіти до початку навчального року. Школи завершують ремонти в укриттях та чекають на остаточні висновки експертних комісій.

Разом з тим продовжується наш огляд укриттів у закладах освіти Києва. Цього тижня Ганна Свириденко завітала до школи №233. Це вже сьомий заклад освіти, який інспектувала депутатка міської ради.

@gannasvyrydenko.obolon

Триває наш огляд укриттів у закладах освіти Києва. Цього тижня завітала до школи №233. #київ #україна #оболонь #школа #2022 #бомбосховище #укриття #навчання #офлайн #навчанняпідчасвійни #діти #вчитель

♬ original sound – GannaSvyrydenko.Obolon

Площа шкільного укриття – 250 квадратних метрів. Зараз там ведеться ремонт. Де можливо, адміністрація планує утеплити підлогу. В укритті два виходи. Найближчим часом їх приведуть у відповідність до норм протипожежної безпеки.

Незважаючи на ремонт укриття, школа №233 ще не визначилась із форматом навчання. Як і більшість освітніх закладів, батькам тут пропонують на вибір різні варіанти: очна освіта, дистанційна, індивідуальна, домашня чи екстернат. Змінити рішення можна навіть посеред навчального року.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.