Для шкіл будуватимуть нові сховища

Шкільний рік вже починається, а деякі заклади освіти взагалі не мають #сховищ для дітей та персоналу. Щоб вирішити цю проблему, Постійна комісія Київської міської ради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу підтримала поданий Ганною Свириденко проєкт рішення про створення міжшкільних укриттів.

@gannasvyrydenko.obolon

Шкільний рік вже починається, а деякі заклади освіти взагалі не мають #сховищ для дітей та персоналу. Проблему будемо вирішувати. #київ #україна #оболонь #школа #2022 #бомбосховище #укриття #навчання #офлайн #навчанняпідчасвійни #діти #вчитель #дім #депутат #київрада #комісія #група

♬ original sound – GannaSvyrydenko.Obolon

Конструкції деяких будівель не передбачають можливості обладнати укриття у їхньому підвалі, на цокольному або першому поверсі. Тому місто має побудувати нові сховища з дотриманням усіх сучасних вимог. Розташування їх має бути у зручній досяжності відразу для декількох шкіл, садочків, які у багатьох спальних районах знаходяться поруч один з одним.

Міжшкільні укриття допоможуть школам та дитсадкам відновити очне навчання. А #Київ збільшить такий потрібний зараз фонд захисних споруд.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.