У 233-ій школі завершують ремонт укриття

Не всі навчальні заклади Києва мають рівні умови в обладнанні укриттів. Дехто обійшовся косметичним ремонтом сховища, яке і так передбачено проєктом будівлі. А деякі школи змушені виконувати складні будівельні роботи, аби все ж таки убезпечити учнів від загроз. Наприклад, Школа №233. Там вже зробили нову вентиляцію, встановили санвузол, привели до норм пожежної безпеки обидва виходи. Залишилось встановити поруччя на сходах.

Оскільки площа укриття – 250 квадратних метрів, тут зможе вміститися 300 осіб. Дітей у школі вдвічі більше, тому навчання буде змішаним. Тобто половина ходить на уроки, решта – вчиться дистанційно.

Адміністрація школи дала можливість батькам самим обрати форму навчання для своїх дітей. Але вірить, що безпекова ситуація якнайшвидше зміниться, і всі діти повернуться за парти.

Ганна Свириденко запевняє, що докладає до цього максимум зусиль. Постійна комісія Київської міської ради з питань житлово-комунального господарства та паливно-енергетичного комплексу вже підтримала її проєкт рішення про міжшкільні укриття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.