Осіння толока у дворику на Оболоні

Краще приживання осінніх саджанців пояснюється тим, що допоки температура ґрунту зберігатиметься на позначках вище +4°C, коріння пересадженого деревця чи куща продовжує рости, відновлюватись після посадкового травмування і готуватись до весняного старту.

Ось так, ми з мешканцями вирішили, що час провести толоку у дворі будинку №8в по вул. О. Архипенка. По-перше, потрібно було вирішити проблему з черноземом. Бо після капітального ремонту асфальтованного покриття в деяких місцях він був зовсім відсутній. Тож завезли тону родючої землі. Мешканцям було надано біля 50 одиниць посадкового матеріалу у вигляді дерев, кущів, квітів. Ландшафтний дизайн розробляла активна мешканка 1-го під’їзду.

Розвантаження посадкового матеріалу
Та толока для нас - це навіть не про #саджанці і #озеленення біля Вашого будинку..

Це про сусідство, повагу до свого простору, це про добру справу, на яку потрібно знайти час. 
Незважаючи на дощик та велику кількість посадкового матеріалу, справились швидко! Доречним став досвід роботи у КП УЗН Оболонського району  Олени Хужахметової- «Тут по периметру будуть #кущики, тут куточок для квітів, а тут- #катальпи щоб росли, а не автівки паркували!»

Дякую за активність, любі сусіди! Знаходьте час для гарної справи і спілкування!
Ганна Свириденко

Також провели зустріч з мешканцями даного будинку. Є декілька зверень щодо капітального ремонту під’їзду, заміни старих вікон на металопластикові віконні блоки в місцях загального користування, заміни поштових скриньок. Будемо робити все від нас залежне, щоб у цей складний час все ж таки реалізувати побажання мешканців.

Зустріч з мешканцями будинку

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.