Василь Миколайович Левинець – наш Герой Оболоні

Василь Миколайович Левенець – мешканець 3-го мікрорайону  Оболоні. З 1985 року працює слюсарем паливної апаратури 6-го розряду в АП №6 м. Києва.З початком активних бойових дій у Києві та області громадський транспорт не працював, більш того, навіть вимкнули світлофори. Василь Миколайович залишився тимчасово без роботи.
Пан Василь знайшов можливість бути корисним оболонцям у такі важкі часи. Він став допомагати відділенню соціальної допомоги Оболонського району, оскільки більше половини соціальних працівників евакуювалися з міста і обслуговувати одиноких пенсіонерів було нікому.  Василь Миколайович розносив продуктову допомогу, воду, памперси тим, хто не мав змоги вийти на вулицю. Більше того, він став справжньою чоловічою опорою і для нашої Громадської приймальні - допомагав роздавати безкоштовні обіди та хліб переміщеним особам та усім нужденним, які на збиралися на ганку.
     4,5 місяців, день-у-день віддавав всього себе оболонцям. Когось теплим словом підбадьорить, когось впевнить у нашій  перемозі, когось морально підтримує…  До середини липня волонтерив, поки не повернувся на роботу у автопарк.

Місцеві мешканці  і зараз з теплом згадують працю пана Василя, впізнають на вулицях і дуже вдячні йому за його добре серце!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.