Садочок №579, що на Оболоні незабаром відновить свою роботу.

Більшість навчальних закладів міста Києва були зачинені з початком повномасшабного вторгнення. Враховуючи ситуацію стосовно повітряних тривог та ракетних обстрілів столиці, до відновлення дошкільних і шкільних навчальних закладів були допущені тільки ті, у кого функціонувало укриття. У багатьох закладах укриття взагалі не було спроєктовано, тому працівники таких садочків було відправлено в простій, а діти, які виховувались в даному садочку були розподілені по іншим нвчальним закладам.

Нарада у ДНЗ№579 з працівниками

На початку 2023 року до нашої приймальні звернувся колектив ДНЗ№579 разом з батьками щодо віднайти можливість відновити роботу садочку, тим самим повернути діток до своїх рідних вихователей, а трудовому колективу повернути можливість працювати, а не бути в простоії. Питання постало у знаходженні коштів на спорудження укриття у підвальному приміщенні.

Роботи були складні, адже пер за все, укриття мали заглибити на метр, а це немодливо було зробити без злучення техніки.

було-стало

Беручи до уваги складність робіт, залучення спец техніки, бюджетний процес та багато бюрократичних процедур, укриття у садочку зробили за 4 місяці. І ось 05.10.2023 відбулися перші після повномаштабного вторгення батьківські збори. Дякуємо Оболонській Державній адміністрації та Районному управлінню освіти за сприяння у відкритті ДНЗ№579. З наступного тижня дітки вже будуть у Садочку.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.