Батьки НВК “Турбота” занепокоєні станом укриття школи.

Нещодавно до приймальні надійшло звернення від батьків маленькіх школярів, які навчаються в НВК “Турбота” з проханням перевірити укриття.

Адміністрація школи своїми силами обладнала підсобне приміщення, яке розташовано окремо від основної будівлі, раніше там зберігали продукти харчування. Але так як, це приміщення все одно лишається фактично підвалом, в нбоиу дуже холодно і сиро, не зважаючи на обігрівачі УФО та ковдри на лавах. Уберігати дітей в такому приміщенні некомфортно, та навіть небезпечно з точки зору збереження здоров’я.

На виїзній нараді з адміністрацією школи, представниками районного відділу управління освіти та батьками прийняли рішення про будівництво нового укириття у приміщенні основної будівлі школи. Для цього перш за все потрібно віднайти кошти – їх ми візмемо з депутатського фонду. Далі проєктування і сам ремонт. Потрібно буде заглиблюватись на декілька метрів, щоб забезпечити всі будівельні норми, проєктувати санвузли та виводити окремі комунікації. Сподіваємось, що до наступного 1 вересня ми зможемо відкрити нове укриття.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.